Ontbijt, brunch en lunch

 

Voor op kantoor of bij u thuis.Een buffet of een gedekte tafel. Heerlijke sandwiches, broodjes, wraps, salades al dan niet aangevuld met warme gerechten en passende drankjes.

Lees meer

 

 

High Tea 

 

Voor een feestelijke middag. Foodlovers zorgt voor een high tea met diverse zoete en hartige lekkernijen.

Lees meer

 

 

 Diner 

 

 U kunt uw diner volledig door Foodlovers laten verzorgen. Kiest u voor een verrassend amusediner, een bijzonder menu of een van onze heerlijke buffetten, wij bereiden uw eten met zorg.

Lees meer

 

 

 

 

 

 Borrel, receptie en feest


Verras uw gasten eens met hapjes die u nergens anders vindt. Prachtig om naar te kijken en moeilijk om van af te blijven. Voor een zakenborrel, huwelijksreceptie of borrel bij u thuis. U maakt zelf een selectie uit ons uitgebreide assortiment of u laat door ons een gevarieerd assortiment samenstellen.

U kunt gebruik maken van diverse arrangementen waarin drank en hapjes verwerkt zijn. In onderling overleg maken wij voor u een passend arrangement.

 

Culinaire kwaliteit is zeer belangrijk, maar prettige en professionele bediening is minstens zo belangrijk voor het slagen van uw evenement! Afhankelijk van het aantal personen en de duur van uw partij begroten wij het aantal gastheren en gastvrouwen en het aantal te werken uren. Ons personeel gaat uniform gekleed en bestaat uitsluitend uit professionele, vriendelijke en flexibele mensen.